22
jan
10

Agenda: Diner-Dansant met het JazzTraffic Trio in Hilversum.

Ja Jazzvrienden, Januari is altijd een maand waarvan ik denk ” KUNNEN WE DIE OVERSLAAN ? “. Als we die maand eenmaal gehad hebben en we zijn in februari dan kunnen we alweer de lente tegemoet zien die in Maart begint en dan wordt ook weer de zomertijd ingesteld. Zo gaat het altijd, als we hier zijn willen we daar zijn, en zijn we daar dan willen we weer naar het volgende station. Wie zei ook alweer ” het gaat niet om het doel maar de weg er naar toe ?’

Hoe het ook zei, ons trio verheugd zich op een diner-dansant dat 28 februari a.s. wordt gehouden in Grand Cafe Sparkling op het Langoed “Zonnestraal’ in Hilversum. Wij gaan daar spelen en met wij bedoel ik Hans Heinhuis op piano, Hans de Groot op contrabas en (ondergetekende) Bob van Eekhout op drums. Het wordt ouderwets gezellig  met een prima 3-gangen verrassingsmenu van de chef en het midden van het cafe wordt vrijgemaakt om te dansen. Dus ouderwets aan de gang op foxtrot, slowfox, cha cha cha en natuurlijk (jazz) walsen, allemaal mooie muziek die onze fantastische pianist Hans Heinhuis ontlokt aan het klavier en die op jazzy wijze wordt gebracht.

En om het feest compleet te maken heb ik zangeres Colette Wickenhagen gevraagd onze gast te zijn die avond. Ze gaat het publiek en ons vermaken met lekker swingende songs zoals alleen zij dat kan en natuurlijk spelen we nummers van haar nieuwe CD “Just Friends Jammin’ “. Kortom een avond vol van lekker eten, zang, dans en jazzy muziek.

Iedereen is van harte welkom vanaf 17.30 uur en reserveren is gewenst. Overigens het parkeren is vrij. Zie voor meer informatie de website www.sparklingcatering.nl en natuurlijk onze site www.tiojazztraffic.nl. Voor diegene die zich met de TomTom laat vervoeren , instellen op van Ghentlaan 301, dan naar binnen op het landgoed en bord 15 volgen. Het adres is Landgoed Zonnestraal, Loosdrechtsebos 15, 1213 RH Hilversum.

Tot dan !

Grand Cafe Sparkling, Hilversum


0 Responses to “Agenda: Diner-Dansant met het JazzTraffic Trio in Hilversum.”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


Follow Bob's Jazz Blog. on WordPress.com

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Voeg je bij 314 andere volgers

About Bob Van Eekhout

Bob van Eekhout drummer Jazz Trio JazzTraffic

Nederlands Jazz Archief

Logo Nederlands Jazz Archief

Van-Ons.nl WordPress Development

Van-Ons.nl WordPress Development & Training

JazzTraffic Trio. Uw Jazzband voor een gezellige sfeer en goede achtergrondmuziek

Jazz Trio JazzTraffic

%d bloggers liken dit: