29
apr
10

Agenda: Jazzdag op 7 mei a.s. in Amersfoort

Jazzvrienden, zie bijgaand nieuws over de aanstaande Jazzdag in Amersfoort. Tot 4 mei kun je inschrijven !

Jazzdag nieuwsbrief – 29 april 2010

Vrijdag 7 mei vindt de vierde editie van de Jazzdag plaats. Hierbij ontvangt u een nieuwe editie van de Jazzdag nieuwsbrief, met nieuws over het seminarprogramma, Saskia Laroo over jazz in India, Matchmaking en internationale borrel en de laatste registratiemogelijkheid.

Steeds meer organisatoren uit Aziatische landen bezoeken de Jazzdag om kennis te maken met de Nederlandse jazzmuziek. Zo zijn delegaties uit onder meer China, Thailand en India dit jaar te gast in Amersfoort. Dat is goed nieuws omdat de behoefte aan speelmogelijkheden in het buitenland alleen maar groter wordt en de lokale muziekpodia steeds verder onder druk komen te staan. Naast de internationale delegaties krijgt de Jazzdag dit jaar bezoek van aankomend bestuurlijk en politiek talent. Cultuurambtenaren, beleidsmakers en gemeenteraadsleden maken via een speciaal programma kennis met de Nederlandse jazz. Het programma wordt door JazzNL en Buma Cultuur in samenwerking met Kunsten ’92 en het Cultuurcollege georganiseerd.

Seminarprogramma compleet
Het seminarprogramma is inmiddels compleet en volledig te vinden op de Jazzdag site.

Blokkenschema’s online
De blokkenschema’s met het seminar- en showcaseprogramma staan ook online.

Saskia Laroo over jazz in India
Tijdens het panel ‘Jazzexpedities 2010: Thailand en India’ presenteert Saskia Laroo haar ‘Handleiding voor toeren in India’. Ter voorbereiding van de handelsmissie naar India heeft Saskia Laroo haar ervaringen met en bevindingen over de Indiase markt beschreven in een uitgebreid document.
Klik hier voor Touring in India: a small guide for the touring jazz musician.

Matchmaking en internationale borrel
De inschrijving voor het Matchmaking programma is inmiddels gesloten. Tijdens het Matchmaking programma kan er gesproken worden met vertegenwoordigers uit onder andere India (Pune en Goa), Thailand (jazz distributor en Samui Jazz concertorganizer), China (Beijing), België
(Gent), Italië (Casa del Jazz) en Servië (Nisville). Na afloop vindt er om 17.00 uur een borrel plaats in de St. Aegtenkapel voor alle internationale gasten, en Nederlandse managers en musici die hun contacten internationaal willen uitbreiden. Jazzdag geregistreerden die niet deelgenomen hebben aan het Matchmaking programma krijgen hier de kans om met de internationale delegatie te spreken.

Jazzdag specials
Nu in de winkel: het nieuwste nummer van Jazzism met de officiële Jazzdag showcase cd. Elke showcase artiest is met een track vertegenwoordigd. Jazzdag geregistreerden krijgen de cd ook tijdens de Jazzdag.
Tevens uit: Muziekwereld, met een uitgebreide focus op het seminarprogramma van de Jazzdag.

Schrijf je nu in als deelnemer
Jazzdag is gratis toegankelijk, maar registratie is wel verplicht.
Schrijf je nu in als deelnemer van de Jazzdag 2010.
Registratie is nog steeds mogelijk. Echter, gezien het verstrijken van de deadline voor het opmaken van de Jazzdaggids kunnen wij uw registratie niet meer opnemen in de list of delegates.
Registratie via de Jazzdag website is nog mogelijk t/m dinsdag 4 mei, 12.00 uur.
————————————————————————————————————–

De Jazzdag is een initiatief van Buma Cultuur en Stichting JazzNL. Partners zijn: Nederlandse Toonkunstenaarsbond, SENA, NORMA Fonds, Muziek Centrum Nederland, NPS, Radio 6, Gemeente Amersfoort, Provincie Utrecht en Vrede van Utrecht.


0 Responses to “Agenda: Jazzdag op 7 mei a.s. in Amersfoort”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


Follow Bob's Jazz Blog. on WordPress.com

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Voeg je bij 314 andere volgers

About Bob Van Eekhout

Bob van Eekhout drummer Jazz Trio JazzTraffic

Nederlands Jazz Archief

Logo Nederlands Jazz Archief

Van-Ons.nl WordPress Development

Van-Ons.nl WordPress Development & Training

JazzTraffic Trio. Uw Jazzband voor een gezellige sfeer en goede achtergrondmuziek

Jazz Trio JazzTraffic

%d bloggers liken dit: