08
jan
11

Ouderwets gezellige jamsessie in Badhoevedorp

Foto's Erwin Wittenberg / Event Impressions.

Vrijdagavond 7 januari kon de Badhoevedorpse band Cruise Control na drie maanden droog te hebben gestaan, weer de aftrap voor de maandelijkse jamsessie geven in een stampvol De Wildenhorst. Het werd weer een als vanouds gezellig muzikaal dorpsfeest. De Wildenhorst blijkt een prima locatie voor dit evenement. Gezellige speelruimte, grote bar en ruime (goedkope) parkeergelegenheid.

Cruise Control deed uiteraard zelf de openingsset met werk van Phil en Don Everly en terwijl dat gebeurde druppelden de  muzikanten langzaam maar zeker binnen en werden er uitbundig “de beste wensen” uitgewisseld. Fotograaf Erwin Wittenberg deed weer liggend en op stoelen staand zijn fotowerk dus alles was weer bij het oude.

Na Cruise Control kwam een keur aan muziek voorbij zoals de band “Into the Jazz” die o.a. Miss Jones weer aan ons voorstelden, een bluesband met een prima gitarist en harmonicaspeler Sjors. Ikzelf deed een setje mee met ouderwetse rockandroll muziek en zangeres Veronica sloot in haar bekende stijl de avond weer af,  alsof ze nooit was weggeweest (was ze ook niet trouwens).

In de wandelgangen hoorde ik dat de directie van de Wildenhorst accoord is om met deze avonden door te gaan, dus zet vast vrijdagavond 4 februari in je agenda voor een van de weinige, zo niet het enige, culturele evenement in dit dorp. Hier een foto impressie van Erwin Wittenberg.


2 Responses to “Ouderwets gezellige jamsessie in Badhoevedorp”


 1. januari 11, 2011 om 3:33 pm

  Fantastisch Bob, misschien ook leuk om weer eens te melden bij Puur Cultuur.

  Heb je voor 19 januari al iets gepland staan?
  Misschie dan of de week erna?

  Groetjes,

  Liesbeth

  • januari 11, 2011 om 8:52 pm

   Hallo Liesbeth, dank voor je reactie. Ik doe al een aantal jaren mee aan deze sessies en schrijf erover op dit blog.Maar de organisatie wordt gedaan door de band Cruise Control. Ik zal vragen of ze contact met je opnemen.
   Grtoet, Bob


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


Follow Bob's Jazz Blog. on WordPress.com

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Voeg je bij 314 andere volgers

About Bob Van Eekhout

Bob van Eekhout drummer Jazz Trio JazzTraffic

Nederlands Jazz Archief

Logo Nederlands Jazz Archief

Van-Ons.nl WordPress Development

Van-Ons.nl WordPress Development & Training

JazzTraffic Trio. Uw Jazzband voor een gezellige sfeer en goede achtergrondmuziek

Jazz Trio JazzTraffic

%d bloggers liken dit: