23
jan
11

Paul van der Feen kwartet met John Engels in Maal3 Bovenkerk

Jazzvrienden en vriendinnen, hier weer het bericht van Henk Brinkman. Voor mij persoonlijk is de naam John Engels altijd een naam met herinneringen omdat mijn vader (Bob Sr.) en John’s vader (Jan) allebei beroepsmusicus waren en elkaar kenden. Wie daar nog een aardig verhaal over wil lezen, check out de Drummer’s Hoek op dit blog https://bobvaneekhout.wordpress.com/drummers-hoek-john-engels/

“Deze dinsdagavond, 25 januari, hebben we een paar jonge honden op het podium samen met de oude nestor onder de drummers John Engels. Nestor wel, maar nog steeds jong van hart en geest. Je vraagt je soms af wat het geheim van John is om, dik in de zeventig, nog zo vitaal, speels en energiek te blijven. De jonge troep bestaat uit pianist Anne Guus Teerhuis die prachtige jazzimprovisaties.maakt op zowel de klassieke als ook hedendaagse muziekstijlen.

De gebroeders van der Feen, spelen beiden op nationale en internationale podia.Paul op sopraan/altsax en Clemens op de contrabas zullen met hun prachtig muzikaal talent het geheel een altijd weer verrassende wending geven.Kortom de formatie van een ritme sectie die staat als een huis, samen met twee super solisten op piano en saxen, beloven van deze avond weer een succes te gaan maken.Wij noemen het INNOVATIONS KNOWN; Herkenbare jazz met verrassende innovaties”.


0 Responses to “Paul van der Feen kwartet met John Engels in Maal3 Bovenkerk”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


Follow Bob's Jazz Blog. on WordPress.com

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Voeg je bij 314 andere volgers

About Bob Van Eekhout

Bob van Eekhout drummer Jazz Trio JazzTraffic

Nederlands Jazz Archief

Logo Nederlands Jazz Archief

Van-Ons.nl WordPress Development

Van-Ons.nl WordPress Development & Training

JazzTraffic Trio. Uw Jazzband voor een gezellige sfeer en goede achtergrondmuziek

Jazz Trio JazzTraffic

%d bloggers liken dit: