20
feb
11

Paul van Kessel Band in Maal3 te Bovenkerk

Jazzvrienden en vriendinnen, bijgaand het bericht van organisator Henk Brinkman:

“Dinsdag 22 februari – Paul van Kessel Band – SOME ELEMENTS

Paul van Kessel is als zanger ook leider van de band met wie hij nu in een kleiner verband optreedt. Voor zijn doen is dit een kleine formatie want meestal zingt hij in niet minder dan een Big Band. Met de tienkoppige band “The Young Sinatras” staat hij vaak op zeer uiteenlopende locaties zoals op de podia van Het Kuhrhaus en ‘t Concertgebouw. Ook wordt hij veel gevraagd voor optredens op grote party’s en bedrijfsfeesten. Met “Wicked Jazz Sounds” treedt hij vaak op in The Sugar Factory in Amsterdam en in Panama bij Radio6. Naast al het grote spektakel wil Paul toch ook erg graag in  meer bescheiden locaties optreden om wat meer ingetogen kleine liedjes te zingen over zijn eigen ervaringen. Zijn liedjes zullen als vanzelf naast jazzachtige ook wel soul invloeden hebben.

In deze poging zullen Jasper Slijderink – piano, Ludo van der Winkle – contrabas en Julian du Perron drums hem die avond begeleiden. Zij hebben vaak met Paul gespeeld in voornoemd groter verband en ook voor hen geld hetzelfde argument. De gezelligheid van een klein podium als Maal3.

Genoeg krijgt de zanger er nooit van zoals hij zegt: “Welke vorm het optreden ook heeft, ik leef er altijd enorm van op; je krijgt er steeds zoveel energie voor terug; ik ben elke dag weer dankbaar dat ik dit kan doen”. Wij ook Paul; en dus gaan we die avond, met opgeladen batterij, terug naar huis waar de muis het even voor het zeggen had”.


0 Responses to “Paul van Kessel Band in Maal3 te Bovenkerk”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


Follow Bob's Jazz Blog. on WordPress.com

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Voeg je bij 314 andere volgers

About Bob Van Eekhout

Bob van Eekhout drummer Jazz Trio JazzTraffic

Nederlands Jazz Archief

Logo Nederlands Jazz Archief

Van-Ons.nl WordPress Development

Van-Ons.nl WordPress Development & Training

JazzTraffic Trio. Uw Jazzband voor een gezellige sfeer en goede achtergrondmuziek

Jazz Trio JazzTraffic

%d bloggers liken dit: