31
mei
11

Mooie jazzavond bij Maal3 in Bovenkerk

Het jazz seizoen zit er bijna op bij Maal3 in Bovenkerk dus een mooie gelegenheid om weer eens te gaan kijken, deze keer met de Feen Brothers op het podium. De muzikale familie Feen heeft een bijzondere generatie musici opgeleverd die op deze avond, met Pa en Ma op de tribune zo hoorden wij, acte de presence gaven.

De broers zijn muzikaal gezien goed opgeleid en staan hun mannetje als het aankomt op het afleveren van geinspireerde jazz met standards die we koesteren zoals All The Things You Are en Caravan.Swing en herkenbaarheid blijven troeven die een jazzpubliek trekken zoals een goed gevulde Maal 3 zaal bewees. De avond had een wat onverwacht einde toen de broers er om 22.15 uur de brui aangaven terwijl de organisatie een avond tot 23.00 uur beloofde ?. Organisator Henk Brinkman heeft de touwtjes strak in handen en riep de heren weer het podium op maar om even over half elf was de koek echt op.

Het was een mooie avond en dit filmpje is daar getuige van met een versie van Duke Ellington’s  “In A Sentimental Mood”  dat de ouderen onder ons zullen herkennen als de herkenningsmelodie van Simon Carmiggelt’s “TV Kronkels”. Let vooral op de fraai gestreken contrabaspartij.


0 Responses to “Mooie jazzavond bij Maal3 in Bovenkerk”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


Follow Bob's Jazz Blog. on WordPress.com

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Voeg je bij 314 andere volgers

About Bob Van Eekhout

Bob van Eekhout drummer Jazz Trio JazzTraffic

Nederlands Jazz Archief

Logo Nederlands Jazz Archief

Van-Ons.nl WordPress Development

Van-Ons.nl WordPress Development & Training

JazzTraffic Trio. Uw Jazzband voor een gezellige sfeer en goede achtergrondmuziek

Jazz Trio JazzTraffic

%d bloggers liken dit: