08
okt
11

Oud en nieuw, van alles wat bij Jamsessie in Badhoevedorp

Foto’s: Erwin Wittenberg (www.eventimpressions.nl)

Gezellige drukte gisteren tijdens het groot Badhoevedorps cultureel gebeuren, de Jamsessies in de Wildenhorst en fotograaf Erwin Wittenberg et moi waren weer eens van de partij om het geheel in woord en beeld vast te leggen. Traditiegetrouw opende Cruise Control de avond en zette weer geroutineerd covers neer van Drukwerk, Neil Sedaka en Presley en dat is materiaal dat de oudere jongeren onder ons altijd aanspreekt. Na het verscheiden van accordeonist Ome Willem blijkt de opvolger alweer in huis te zijn in de persoon van accordeonist Henk. Daar werden we wat plezierig melancholisch van met stukken als Circus Renz, Aan de Amsterdamse Grachten en de Rocco Granata topper Marina. Mooi Amsterdams vertier. En wat het noch bijzonderder maakt is dat Henk op een knoppenaccordeon speelt en dat zie je sinds Johnny Meijer niemand meer doen. Hulde ! Vervolgens mocht ikzelf met een bont gezelschap, waaronder good old saxofonist Cor Jaegers, achter de batterij plaatsnemen. Na een goed geoliede versie van Route 66 ontstonden er wat geluidsproblemen waardoor de ene helft van de band linksaf en de andere rechtsaf ging. Dat was even een gezellige puinhoop maar er kwam weer lijn in toen er een zanger bij kwam wiens naam mij helaas ontschoten is. Maar met vocale uitvoeringen van Louis Prima‘s Buena Sera Signorina en Save The Last Dance For Me kwam het geheel weer goed op stoom. Daarna kwam er een optreden van de Nederlandse Elvis Presley maar dat konden we niet meer meemaken dus die houden we tegoed !

 


0 Responses to “Oud en nieuw, van alles wat bij Jamsessie in Badhoevedorp”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


Follow Bob's Jazz Blog. on WordPress.com

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Voeg je bij 314 andere volgers

About Bob Van Eekhout

Bob van Eekhout drummer Jazz Trio JazzTraffic

Nederlands Jazz Archief

Logo Nederlands Jazz Archief

Van-Ons.nl WordPress Development

Van-Ons.nl WordPress Development & Training

JazzTraffic Trio. Uw Jazzband voor een gezellige sfeer en goede achtergrondmuziek

Jazz Trio JazzTraffic

%d bloggers liken dit: