23
okt
11

Top swingende Amsterdammertjes met Ethiopian Jazz: Jungle By Night !

Foto: Nannie Bronshoff (www.nanniebronshoff.wordpress.com)

Jazzvrienden en vriendinnen, ik prijs me gelukkig dat ik veel met de social media in de weer ben want dat is een bron van inspiratie. Ik kan het iedereen aanbevelen. Maar ik blijk alweer achter te lopen want de band waar ik het nu over heb was vorig jaar  in DWDD al te bewonderen, stonden op North Sea Jazz enz. Via een Tweet van saxofonist Benjamin Herman kwam ik op de website van de formatie Jungle  By Night terecht. Een negenmansband met zeer talentvolle piepjonge musici en wat mij zeer pleziert is  dat ze uit  Amsterdam komen. En mooie muziek maken van een stroming die ook wel bekend staat als Ethiopian Jazz. Daar moet ik me nog in verdiepen. En ook leuk, de foto’s blijken van de dochter van mijn zwager Bob Bronshoff te zijn, Nannie Bronshoff dus. It’s a small world guys !


1 Response to “Top swingende Amsterdammertjes met Ethiopian Jazz: Jungle By Night !”Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


Follow Bob's Jazz Blog. on WordPress.com

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Voeg je bij 314 andere volgers

About Bob Van Eekhout

Bob van Eekhout drummer Jazz Trio JazzTraffic

Nederlands Jazz Archief

Logo Nederlands Jazz Archief

Van-Ons.nl WordPress Development

Van-Ons.nl WordPress Development & Training

JazzTraffic Trio. Uw Jazzband voor een gezellige sfeer en goede achtergrondmuziek

Jazz Trio JazzTraffic

%d bloggers liken dit: