04
nov
11

Club Night van Arrow Jazz !

Jazzvrienden en vriendinnen, bijgaand bericht ontving ik van Arrow Jazz dat weer alive and kicking is.

“Vanaf 5 November tovert Arrow Jazz FM je radio elke zaterdagavond om in een cool funky jazz club. Om 21:00 uur start namelijk de Club Night!  DJ Sandstorm zal de Club Night openen met zijn “Jazz Mash”  waar hij zal zorgen dat je blijft dansen met zijn unieke mix van soul, funk, (nu) jazz en dance. DJ Sandstorm weet als geen ander diverse stijlen te combineren tot 1 funky mix. Je hoorde hem al eerder op 3FM en Kink FM en hij is bekend om zijn eclectische mashup-mix stijl en jaarmixen. Hij draait op diverse festivals en evenementen. De Arrow Jazz FM Club Night wordt gekoppeld aan live evenementen in het land. Quote Jan Willem Klein Willink (directeur Arrow Jazz FM):“Ik ben blij dat we vanaf 5 November de Club Night kunnen openen, met DJ Sandstorm als vaste basis en wellicht met andere gasten in de toekomst. Club Night biedt veel mogelijkheden met verschillende muziekstijlen die bij Arrow Jazz FM samenkomen. Jazz is hip en dat zal te horen zijn in de Club Night”. Quote DJ Sandstorm: “Funky dansmuziek is de basis van alles wat ik doe en daarom vind ik het heel tof om wekelijks twee uur te mixen tijdens de Arrow Jazz FM Club Night”.  Arrow Jazz FM is de commerciële radiozender met soul, funk en jazzmuziek, met programma’s door Giovanca, Hans Mantel, Jules Deelder, Gilles Peterson en de Ferry Maat soulshow. Arrow Jazz FM is te ontvangen via de kabel, internet, smartphone en is sinds september 2011 ook weer terug in de ether in Nederland op frequenties rond 90FM.  Website Arrow Jazz FM: http://www.arrowjazzfm.nl.  Website DJ Sandstorm: http://www.djsandstorm.com


0 Responses to “Club Night van Arrow Jazz !”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


Follow Bob's Jazz Blog. on WordPress.com

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Voeg je bij 314 andere volgers

About Bob Van Eekhout

Bob van Eekhout drummer Jazz Trio JazzTraffic

Nederlands Jazz Archief

Logo Nederlands Jazz Archief

Van-Ons.nl WordPress Development

Van-Ons.nl WordPress Development & Training

JazzTraffic Trio. Uw Jazzband voor een gezellige sfeer en goede achtergrondmuziek

Jazz Trio JazzTraffic

%d bloggers liken dit: