18
nov
11

All That Wine And Jazz op 19 November.

All that Wine… and Jazz. Unieke wijnproeverij tijdens Jazz International Festival in Lantaarn Venster Rotterdam. Datum: zaterdagmiddag 19 november 2011. Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur wijnproeverij, aansluitend concert Rima Khcheich. Tickets:  15,- incl. concert

Op zaterdagmiddag 19 november a.s. kunnen wijn- en jazzliefhebbers de wijnen ontdekken van 8 kleine wijnimporteurs, in LantarenVenster te Rotterdam. Stuk voor stuk gedreven importeurs met een neus voor wijnen die je niet bij de supermarkt zult vinden. Aansluitend kunnen de bezoekers genieten van de bijzondere Rima Khcheich, de nieuwe rijzende ster uit Libanon en opvolgster van de wereldberoemde zangeres Feiruz.Zij geeft een concert in het kader van het Jazz International Festival. Rond 16.00 laten multi-instrumentalist Adam Simmons en drummer Wim Kegel zich improviserend inspireren door diverse wijnen. Vanaf 17.00 treedt Rima Khcheich op.

De deelnemende wijnimporteurs zijn: de Geluksdruif, Lekkersapje.nl, Rhône Wine Values, Wijnen uit de Elzas, Terroirwijn, Zibibbo, Good Grapes en de Champagnist. Zij laten wijnen proeven uit Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje en Italië.  De hele dag en avond zijn er concerten van het Jazz International Festival (18-20 november).

Programma:

14.00 Start wijnproeverij in de foyer, tot 17.00 uur

15.00 Kindervoorstelling (5-9j) ‘Het Dwaallichtje’ in de concertzaal. Kinderen onder de pannen terwijl je wijn proeft.

16.00 Pieter van der Wielen presenteert een aantal wijnen aan rietblazer Adam Simmons en drummer Wim Kegel. Zij zullen improviserend de smaak, geur en andere indrukken van wijn te vertalen in muziek. Dat wordt vast heel bijzonder.

17.00 Concert Rhima Kheich – een zeer bijzondere zangeres uit Libanon begeleid door Nederlandse top jazzmuzikanten. Voor het hele programma is de entree slechts € 15 (€ 7,50 voor kinderen/ kindervoorstelling). Wie wijn bestelt kan rekenen op flinke kortingen.

19 november verhinderd? Noteer dan alvast zondagmiddag 15 januari in de agenda, dan strijkt All That Wine and Jazz weer neer in het Amsterdamse Bimhuis.


0 Responses to “All That Wine And Jazz op 19 November.”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


Follow Bob's Jazz Blog. on WordPress.com

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Voeg je bij 314 andere volgers

About Bob Van Eekhout

Bob van Eekhout drummer Jazz Trio JazzTraffic

Nederlands Jazz Archief

Logo Nederlands Jazz Archief

Van-Ons.nl WordPress Development

Van-Ons.nl WordPress Development & Training

JazzTraffic Trio. Uw Jazzband voor een gezellige sfeer en goede achtergrondmuziek

Jazz Trio JazzTraffic

%d bloggers liken dit: