06
dec
11

Anita Kerr Singers: What Month Was Jesus Born.

Anita Kerr

In our family we are always glad when  it is December 6 after the Dutch “Sinterklaasfeest”, because then we can start playing our Xmas CD collection. Our absolute favorite LP/CD is ‘Little Drummer Boy”, in particular the song “What Month Was Jesus Born” by the Anita Kerr  Singers. Somewhere in the seventies we had bought the vinyl LP but when the CD was introduced there was no CD version of this great album available. Too our deepest regret I must say. Luckily enough a couple of years ago our daughter found  the complete album somewhere on the net and so December 6 (today) is the time for the Anita Kerr Singers and “What Month Was Jesus Born”. Click on04 Track 04 6 to play the MP3.

Bij ons thuis zijn we altijd blij als het 6 December is omdat we dan onze Kerstmis CD collectie tevoorschijn kunnen halen. Onze absolute favoriet is de LP/CD “Little Drummer Boy”, met name het nummer “What Month Was Jesus Born”  van de Anita Kerr Singers, Ergens in de jaren ’70 hadden we de LP gekocht maar met de introductie van de CD was er helaas geen CD versie van dit album. Tot onze grote spijt moet ik zeggen. Gelukkig vond onze dochter een paar jaar geleden het complete album ergens op het net en vandaag is het dus weer tijd voor de Anita Kerr Singers en “What Month Was Jesus Born”. Klik op 4 Track 04 6 om de MP3 af te spelen.

04 Track 04 6 – THE ANITA KERR SINGERS – WHAT MONTH WAS JESUS BORN”


0 Responses to “Anita Kerr Singers: What Month Was Jesus Born.”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


Follow Bob's Jazz Blog. on WordPress.com

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Voeg je bij 314 andere volgers

About Bob Van Eekhout

Bob van Eekhout drummer Jazz Trio JazzTraffic

Nederlands Jazz Archief

Logo Nederlands Jazz Archief

Van-Ons.nl WordPress Development

Van-Ons.nl WordPress Development & Training

JazzTraffic Trio. Uw Jazzband voor een gezellige sfeer en goede achtergrondmuziek

Jazz Trio JazzTraffic

%d bloggers liken dit: