13
dec
11

Arrow Jazz FM start nieuw programma “Dutch Jazz”.

Arrow Jazz FM start nieuw programma “Dutch Jazz”.

Vanaf heden op elke dinsdagavond zendt Arrow Jazz FM tussen 21.00 uur en 22.00 uur het nieuwe programma “Dutch Jazz” uit. Het programma wordt gepresenteerd door Rolf Delfos en Bart Wirtz. In dit programma staat de Nederlandse jazz muziek centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Buma Cultuur en Arrow Jazz FM.

Jan Willem Klein Willink, directeur Arrow Jazz FM:
” Er gebeuren veel goede dingen op jazz gebied in Nederland. Binnen onze programmering hebben nu met “Dutch Jazz” een plek om deze Nederlandse jazz te belichten en een podium te geven.  Met de saxofonisten Bart Wirtz en Rolf Delfos hebben we twee presentatoren die midden in de Nederlandse Jazz staan. De samenwerking met Buma Cultuur gaat ons daarnaast helpen jazz in Nederland op de kaart te zetten”.

Ikaros van Duppen, projectmanager jazz bij Buma Cultuur:  

”Wij zijn verheugd om in samenwerking met Arrow Jazz FM de aandacht voor Nederlandse jazz te kunnen vergroten. De Nederlandse jazzmusici die al veelvuldig op de nationale en internationale podia te horen zijn, krijgen er zo een uitstekend platform bij. En de luisteraars ontdekken zo weer nieuwe talenten.”

 Over Arrow Jazz FM:

Arrow Jazz FM is het grootste radiostation op het gebied van jazz en aanverwante muziek in Nederland. Arrow Jazz FM is te beluisteren via internet, kabel, mobiel en sinds 1 september jl. weer via de ether. Met een non-stop programmering aangevuld met specials van bekende artiesten en DJ’s in de avonden zoals Giovanca, Jules Deelder, Hans Mantel en Ferry Maat bereikt Arrow Jazz FM wekelijks zo’n kleine 400.000 unieke luisteraars. Arrow Jazz FM laat een ander geluid horen op de radio. Arrow Jazz FM is onderdeel van Exceed Jazz.

 Over Buma Cultuur:

Buma Cultuur ondersteunt en promoot het Nederlands muziekauteursrecht in zowel Nederland als in de belangrijkste exportmarkten voor de Nederlandse (niet per se Nederlandstalige) muziek. Het doel is enerzijds het aandeel op de Nederlandse markt te vergroten en anderzijds een hogere inkomstenstroom door het gebruik van Nederlands muziekauteursrecht op buitenlandse markten te stimuleren. Buma Cultuur is opgericht door de Nederlandse auteursrechtenorganisatie


0 Responses to “Arrow Jazz FM start nieuw programma “Dutch Jazz”.”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


Follow Bob's Jazz Blog. on WordPress.com

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Voeg je bij 314 andere volgers

About Bob Van Eekhout

Bob van Eekhout drummer Jazz Trio JazzTraffic

Nederlands Jazz Archief

Logo Nederlands Jazz Archief

Van-Ons.nl WordPress Development

Van-Ons.nl WordPress Development & Training

JazzTraffic Trio. Uw Jazzband voor een gezellige sfeer en goede achtergrondmuziek

Jazz Trio JazzTraffic

%d bloggers liken dit: