14
jun
12

Meer Jazz Cafe – Jam Sessions 17 juni 2012.

Voor de actieve luisteraars en beoefenaars van jazzmuziek, bijgaand de aankondiging van het MeerJazz Cafe. Ik ga er voor het eerst heen, als nieuwe Vriend Van Meer Jazz kan ik natuurlijk niet achterblijven. Het wordt zoiets als preken voor eigen parochie. Van Harte Aanbevolen !                       

                MEER  JAZZ CAFÉ

                     Jam sessions 17 juni 2012

Beste Lezer,

Hierbij nodigen wij je van harte uit voor de jamsessies op zondag 17 juni van 15:30 tot 18:30 uur in ons Meer Jazz Café. Dit vindt plaats in Hotel De Beurs,  Kruisweg 1007, 2131 CR  Hoofddorp, telefoon 023 – 563.42.34. Jazzartiesten en amateurmusici met verschillende stijlvoorkeuren betreden bij deze gelegenheid het podium in geïmproviseerde samenstellingen. Interessante ontmoetingen en confrontaties tussen muzikanten die anders nooit zouden samenspelen. Verschillende genres, eigenzinnige stijlen, ongewone arrangementen maar vooral veel ambiance en harmonie.

Gastheer tijdens deze jammsessions is de vaste leider en bassist van het basistrio Tom Kwakernaat. Hopelijk zie je kans – met je instrumenten (geldt niet voor pianisten, drummers en bassisten; die instrumenten staan er ) – van de partij te zijn. Kom gezellig langs om te luisteren of ook mee te spelen. Graag tot ziens op deze jazzy zondagmiddag!


0 Responses to “Meer Jazz Cafe – Jam Sessions 17 juni 2012.”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


Follow Bob's Jazz Blog. on WordPress.com

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Voeg je bij 314 andere volgers

About Bob Van Eekhout

Bob van Eekhout drummer Jazz Trio JazzTraffic

Nederlands Jazz Archief

Logo Nederlands Jazz Archief

Van-Ons.nl WordPress Development

Van-Ons.nl WordPress Development & Training

JazzTraffic Trio. Uw Jazzband voor een gezellige sfeer en goede achtergrondmuziek

Jazz Trio JazzTraffic

%d bloggers liken dit: