09
dec
12

Mooie Jazz Jam bij Cafe Meerzicht in Badhoevedorp.

JazzJam 1

Jazz Jam 3

Vandaag was de eerste jazz jam in Grand Cafe Meerzicht in Badhoevedorp en het was / is een schot in de roos. Fotograaf Erwin Wittenberg et moi waren er als de kippen bij om in woord en beeld verslag te doen en toen we binnenkwamen om half vier was het al duidelijk: dat gaat een mooie middag worden. Meerzicht zat al behoorlijk vol toen het moest beginnen en aan het eind van de middag was het nokvol met enthousiaste muziek – en jazzliefhebbers.

Onder de immer bezielende leiding van dorpsgenoot en bassist Tom Kwakernaat werd er energiek afgetrapt door de jazz workshopgroep Mirandoux, die liet zien dat hun jaarlijkse bijeenkomsten en sessies in dit Franse dorp niet voor niets waren geweest. Er werd enthousiast gemusiceerd met o.a. klassiekers als Our Love Is Here To Stay, Makin’ Whoopee en het zwoele Desafinado. Na deze set trok er nog een keur aan prima musici en zangeressen voorbij en bleek hoeveel behoefte er in ons dorp bestaat aan dit soort entertainment op een natte en grijze zondagmiddag in December.

Een even enthousiaste Collinda Crevels van Meerzicht heeft het groene licht gegeven voor een nieuwe sessie op 20 januari a.s. en dat wordt vast het begin van een bloeiende jazztraditie in Badhoevedorp. En zo heurt het. (Foto’s Erwin Wittenberg / Event Impressions / Badhoevedorp).

Jazz jam 2


0 Responses to “Mooie Jazz Jam bij Cafe Meerzicht in Badhoevedorp.”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


Follow Bob's Jazz Blog. on WordPress.com

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Voeg je bij 314 andere volgers

About Bob Van Eekhout

Bob van Eekhout drummer Jazz Trio JazzTraffic

Nederlands Jazz Archief

Logo Nederlands Jazz Archief

Van-Ons.nl WordPress Development

Van-Ons.nl WordPress Development & Training

JazzTraffic Trio. Uw Jazzband voor een gezellige sfeer en goede achtergrondmuziek

Jazz Trio JazzTraffic

%d bloggers liken dit: