19
okt
13

Count Basie Live in Carnegie Hall 1981. Prachtige video reportage !

Profiteer ervan nu het nog kan jazzvrienden en vriendinnen. Sinds vorig jaar December staat een volledige live reportage van dit concert met korte inleidende film over Basie op You Tube. Voor je het weet wordt het er weer afgehaald. Met de gasten van het orkest, Sarah Vaughan, George Benson, Tony Bennett en Joe Williams, is het een fantastisch evenement geworden  met top swing en top entertainment. Basie Carnegie Hall 1981 Ruim 1 1/2 uur genieten op het puntje van je stoel met een onwaarschijnlijk swingende band met top musici.

Ik vond deze film terwijl ik op zoek was naar informatie over Freddie Green, die geweldige gitarist van Basie’s “All American Rythm Section”. Freddie zelf was vreemd genoeg niet bij dit optreden helaas.

Alle grote hits komen langs, zoals Sweet Georgia Brown, In a Mellow Tone, There’s Never Be Another You, Booty’s Blues, Everyday I Have the Blues, Goin’ to Chicago, Well All Right Okay You Win, Basie Cup and Me, April in Paris, One O’Clock Jump, Shiny Stockings, Don’t Get Around Much Anymore, Sophisticated Lady, It Don’t Mean a Thing, Fascinating Rhythm, Indian Summer, Just Friends, Send in the Clowns, Moody’s Mood for Love, Roll ‘Em Pete, One O’Clock Jump.

Hier is de link naar YT http://youtu.be/WoLYdEQvcA4


0 Responses to “Count Basie Live in Carnegie Hall 1981. Prachtige video reportage !”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


Follow Bob's Jazz Blog. on WordPress.com

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Voeg je bij 314 andere volgers

About Bob Van Eekhout

Bob van Eekhout drummer Jazz Trio JazzTraffic

Nederlands Jazz Archief

Logo Nederlands Jazz Archief

Van-Ons.nl WordPress Development

Van-Ons.nl WordPress Development & Training

JazzTraffic Trio. Uw Jazzband voor een gezellige sfeer en goede achtergrondmuziek

Jazz Trio JazzTraffic

%d bloggers liken dit: