09
mei
14

Jazz At The Lake 2014

Jazz at the lake

JAZZ AAN HET WATER OP 7 JUNI A.S.

Het is voorjaar en dus barsten de festivals weer in hevigheid los en het ene programma is nog indrukwekkender dan het andere. Jazz At The Lake trekt ook weer alle registers open met een festival op 7 juni in Amsterdam en op 16 Augustus in Leiden.

Read All About It in het persbericht:

Jazz at the Lake presenteert line-up

Amsterdam, 5 mei 2014. Op 7 juni is het zover: Amsterdam staat in het teken van jazz, soul en funk tijdens Jazz at the Lake; het live muziekfestival aan het water. De organisatie van Jazz at the Lake maakt de volledige line-up bekend.

Dit jaar vindt de vierde editie van het open air soul-, funk-, blues en jazzfestival plaats. Jazz at the Lake heeft dit jaar een gevarieerde line-up met topartiesten samengesteld.

Line-up:

Paul van Kessel band, Jennah Bell, Myles Sanko band, Adani en Wolf featuring Miss Bunty en Suzanne Alt, Deeldeliers en Superswamp featuring Lucretia van der Vloot en Def P., Oliver Alexander trio, DJ Phil Horneman en DJ Leroy Rey, Lefties Soul Connection featuring Michelle David, Jazz at the Lake band met: Leona, Big Boy Caprice, Do, Ellen ten Damme en Sherry Dyanne en last but not least: Special Guest Eric Vloeimans.

De artiesten zullen jazz in een nieuw jasje steken en combineren met soul, funk en groovy deuntjes. Zo trekt Do haar stoute schoenen aan, en zal zij op Jazz at the Lake voor het eerst jazz zingen. Paul van Kessel, Adani en Wolf en de Lefties Soul Connection zullen met hun talent iedereen mee nemen op een muzikaal avontuur. En ‘rising stars’ Myles Sanko en Oliver Alexander zullen menig bezoeker gaan verrassen. Dit jaar heeft Jazz at the Lake als special guest niemand minder dan Eric Vloeimans, hij zal meerdere malen, in wisselende samenstellingen ten tonele treden.

Het programma duurt van 14.00 uur tot 23.00 uur. Uniek aan het evenement is dat het festival, naast de fiets, trein of bus, ook te bereiken is per boot. Alle informatie over het festival en kaartverkoop is te vinden op jazzatthelake.nl

Volg de berichtgevingen via facebook of twitter: facebook.com/jazzatthelake of @JazzattheLake.

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


Follow Bob's Jazz Blog. on WordPress.com

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Voeg je bij 314 andere volgers

About Bob Van Eekhout

Bob van Eekhout drummer Jazz Trio JazzTraffic

Nederlands Jazz Archief

Logo Nederlands Jazz Archief

Van-Ons.nl WordPress Development

Van-Ons.nl WordPress Development & Training

JazzTraffic Trio. Uw Jazzband voor een gezellige sfeer en goede achtergrondmuziek

Jazz Trio JazzTraffic

%d bloggers liken dit: